PVV optimistisch over verkiezingen Lelystad en Urk

FLEVOLAND • Di 15 augustus 2017 | 16:29 • Dinsdag 15 augustus 2017 | 16:29
De ambitie van de PVV om bij de komende gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 mee te doen in Lelystad en op Urk krijgt steeds meer vorm. Dat zegt de fractievoorzitter van de provinciale PVV, Chris Jansen. Hij houdt zich met twee Flevolandse partijgenoten bezig met de selectie van kandidaten en het samenstellen van de kieslijsten.

"Op Urk hebben veel mensen zich gemeld en uit de gesprekken is gebleken dat de kandidaten kwalitatief het nodige te bieden hebben'', zegt Jansen, die meldt dat ook in Lelystad de animo groot is. "Alleen moeten we in die gemeente nog meer mensen spreken, dat gaan we na de vakantieperiode doen'', aldus Jansen.

Honderd procent zeker is deelname van de PVV in Lelystad en op Urk nog niet, maar Jansen is optimistisch gestemd. "De kans is echt groot dat wij in drie gemeenten in Flevoland (Almere, Lelystad, Urk) gaan meedoen. Een definitief besluit nemen we aan het einde van het jaar.''

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel