Twee aanhoudingen na schietpartij Neptunussingel

ALMERE
De politie heeft twee huisgenoten van het slachtoffer van de schietpartij aan de Neptunussingel in Almere Poort aangehouden. Dat meldt de politie. De schietpartij vond vrijdagavond plaats. Bij het incident raakte een man gewond. Hij is naar het AMC in Amsterdam gebracht.

Update 29-08: Het Openbaar Ministerie meldt dat het slachtoffer een 14-jarig meisje is. Zij is overleden. Het was een fout van de politie om te zeggen dat het slachtoffer een man was, aldus het OM.

Agenten in de omgeving van de schietpartij zagen vrijdagavond iemand wegrennen die er mogelijk mee te maken had. Hij bleek een huisgenoot van het slachtoffer. Hij werd aangehouden, maar had geen wapen bij zich. De omgeving werd afgezet en de politie ging op zoek naar het wapen in het water. De andere huisgenoot werd later aangehouden voor verboden wapenbezit. 

De politie onderzoekt het incident. Omdat het om een voorval in de huiselijke sfeer gaat, doet de politie verder geen mededelingen over de identiteit van de betrokkenen of de toedracht. reacties (3)

 • Jond

   

  Het is VRIJDAGAVOND!! Niet zaterdagavond.

  reageer
 • Dronten Dr

   

  Er staat een foutje in het verslag. Het gebeurde op de vrijdagavond en niet op de zaterdagavond!

  reageer
 • Kareltje

   

  Een schietpartij... het klinkt altijd feestelijker dan het is.

  reageer
 • Hans

   

  Ja alleen de slingers ontbreken nog

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert