Spitsmijders verdienen geld op de A27

Sinds maandag kunnen weggebruikers geld verdienen als ze de A27 mijden tijdens de spitsuren. Het project 'Slim op de A27' van Rijkswaterstaat moet de drukte tijdens de werkzaamheden aan de A27 de komende maanden verminderen. De snelweg wordt, net als de A1, verbreed.

De deelnemers aan 'Slim op de A27' krijgen geld als ze tussen 06.30 en 09.30 uur de weg mijden tussen de Stichtse Brug en Utrecht-Noord, en de N417 tussen Hilversum en Utrecht-Noord. Alleen bestuurders die bewijsbaar regelmatig op de A27 rijden, zijn geselecteerd voor het project, dat tot en met 25 februari duurt.

Rijkswaterstaat zoekt nog deelnemers.

reacties (2)

 • Kaassie

   

  gisteren, 5-9 een brief binnen, gedateerd 24-8, lekker op tijd. Afgezien daarvan, denkt Rijkswaterstaat nu echt dat mensen hier aan meedoen? Als het mij , en ieder ander, het lukt om niet in de spits te rijden, hadden we dit allemaal allang gedaan. Een ander idee had kunnen zijn, om alle brief ontvangers zeer vroegtijdig te melden, dat er een openbaarvervoersoplossing is voor deze periode. Carpool bij de brug en dan met de bus verder. Ik weet, vorige project is mislukt, maar dat had te maken met het feit, dat pas toen de bus reed, er iets over gecommuniceerd werd...

  reageer
 • Stevie

   

  Daarom staan ze daar tegenwoordig bij Hilversum te flitsen, stel je voor dat je iets extra's verdient.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert