Gastouderbureau PerfectMatch houdt zich niet aan de wet

ALMERE
Gastouderbureau PerfectMatch uit Almere onttrekt zich aan zijn wettelijke taak. Dat constateert de GGD nadat het toezicht op het bureau is geïntensiveerd na diverse klachten.

De GGD heeft een rapport opgesteld en dit naar de gemeente gestuurd. Wat het bureau precies fout doet, wil de GGD nu nog niet vertellen.

De eigenaar kan nog niet reageren op de bevindingen van de GGD. De gemeente moet beslissen wat er met PerfectMatch gaat gebeuren. Het inspectierapport wordt dan ook openbaar.

reacties (5)

 • Gabi

   

  De eigenaresse heeft duidelijk een ander levenspad te bewandelen. Dat komt totaal niet overeen met erkende kinderopvang. Het is beter dat ze totaal geen inmenging meer heeft met de regelingen rondom onze meest kwetsbare personen in de samenleving. Was geschokt toen ik de inspectierapport las. Spiritualiteit is persoonlijk. Als je daardoor niet meer kunt functioneren en je verantwoordelijkheid kunt dragen...gelukkig is de ggd snel komen inspecteren...voordat iemand direct gevaar liep.

  reageer
 • Mdm

   

  Als jij als ieder normaal functionerend persoon je email leest, dan had je dit al kunnen weten voordat dit bespotelijke bericht in het nieuws kwam.

  reageer
 • Ivonne

   

  Jammer dat het zo heeft moeten gaan maar dit moest helaas gestop worden .... het ging ten koste van de eerst altijd zo goede opvang en Gastouder en vraagouders werden altijd goed ondersteund! Totdat er geleidelijk aan steeds meer problemen ontstonden rondom de eigenaresse van het bureau !

  reageer
 • Saskia

   

  Goed dat er actie genomen wordt. Zelf heeft ze communiceerd dat het een vrijwillige keuze is om per 1 oktober te stoppen naar vraag en gastouders.

  reageer
 • Rietje

   

  En alle gastouders en vraagouders maar te horen krijgen dat ze stopt met haar werk en failliet is. Dus om andere redenen wel heel raar om dit via het nieuws te horen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert