Sieraden van bejaarde vrouw gestolen

DRONTEN
Een bejaarde vrouw is vrijdagmiddag bestolen van haar gouden sieraden in haar woning aan de Galjoenstraat in Dronten. Dat meldt de politie.
 
Een man belde aan en deed zich voor als klusjesman. Volgens de politie ging hij haar woning binnen voor een 'onderhoudklus'. Toen de man de woning verlaten had, waren de gouden sieraden van de vrouw verdwenen. 

De Politie Dronten roept mensen op te bellen als ze ook bezocht zijn door een dubieuze klusjesman. 
 

reacties (3)

 • Nora

   

  Ouderen moeten niemand binnen laten, maar het gebeurd toch, er lopen zelfs nep politie dus wat wil je.

  reageer
 • Hans

   

  weer een trieste zaak, de zoveelste. De overheid is hier 100% debet aan want pakkans is klein en straffen worden niet gegeven dus creëer je als overheid de ruimte voor criminelen om maar hun gang te gaan. Benzinestations en juweliers zijn te goed beveiligd dus lafhartige criminelen zoeken steeds vaker ouderen op. Als straffen hoger worden en pakkans (politie op straat) groter dan zal deze lafhartige crimineel zich misschien nog een keer bedenken. Dan hoeven we ook geen gevangenissen te sluiten en personeel te ontslaan. Kortom de strafmaat verhogen is echt een zaak van de overheid. Geen taakstraffen meer geven en geen tbs-er met verlof sturen.

  reageer
 • Barbara

   

  Ouderen moeten bij de les blijven en weten dat je niet zonder afspraak een vreemde snuiter toegang tot je huis geeft.

  reageer
 • Ed

   

  Het probleem is, Barbara, dat ouderen tegenwoordig heel erg veel MOETEN. Ook zo lang mogelijk zelfstandig wonen. Al gaat dat eigenlijk niet meer, dan nog MOET het van Mark en Edith. Wel triest om henzelf dan de schuld te geven als het vervolgens fout gaat......

 • Flevoburger

   

  Ouderen komen uit een tijd waar er nog wat meer aandacht was voor normen en waarden. Zoals jij het zegt is dit de schuld van deze bejaarde dame. Onzin, je zou in principe je fiets of wat dan ook overla zonder slot neer moeten kunnen zetten. Dat dat niet realistisch is ... Ok.. Maar het is niet de schuld van de bejaarde dame , je moet gewoon met je tengels van andermans spullen afblijven. Beroof je ouderen dan ben je nog eens extra laf. En daar gaat het dus fout.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert