Familie viert gouden medaille Iris Iwema

DRONTEN • Ma 2 oktober 2017 | 20:03 • Maandag 2 oktober 2017 | 20:03
Familie en kennissen van Iris Iwema uit Dronten hebben maandagavond een verrassingsfeestje gehouden voor de 23-jarige judoka. Afgelopen zaterdag pakte Iwema goud tijdens NK Judo in de gewichtsklasse tot 63 kilogram.

Moeder Linda Troisfontaine vond de gouden medaille een goede aanleiding voor een feestje. "Het is niet haar hoogste titel, maar meestal is een wedstrijd in het buitenland en dan kunnen we er niet bij zijn. Het NK was in Almere en daarom is dit een mooi moment om het met elkaar te vieren. Bovendien moeten mensen in de omgeving van Iris vaak rekening houden met haar schema's en wedstrijden. Het hele gezin heeft zich altijd voor de prestaties van Iris ingezet en dan is het ook leuk om deze titel met de hele familie te vieren."

Iris was blij verrast door de surpriseparty. "Ik dacht dat ik met mijn moeder zou gaan eten, maar dit is heel erg leuk." Het volgende grote doel dat Iwema wil halen en waar ze volop voor in training is, is de Grand Prix Judo die in november in Den Haag wordt gehouden.
 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel