Boerebach Talententoernooi maakt plaats voor Lesley's Familiedag

SWIFTERBANT • Di 17 oktober 2017 | 14:30 • Dinsdag 17 oktober 2017 | 14:30
Het Lesley Boerebach Talententoernooi verdwijnt. In plaats daarvan komt waarschijnlijk volgend jaar de eerste editie van Lesley's Familiedag. Dat zegt Dora Grevelink uit Swifterbant, moeder van Lesley en Sven Boerebach. De zonen van oud-profvoetballer Michel Boerebach kwamen in 2003 om bij een auto-ongeluk tussen Lelystad en Swifterbant. 

Familiedag logische stap
Na dertien edities is het volgens Grevelink een logische stap om te stoppen met het toernooi dat de naam draagt van haar op dertienjarige leeftijd verongelukte zoon en verder te gaan met een familiedag. Grevelink: "Lesley en zijn broertje Sven zouden nu 26 en 24 jaar oud zijn, een leeftijd waarop ze zelf waarschijnlijk een gezin zouden hebben." Daar komt bij dat Grevelink het niet gepast vindt dat het toernooi ouder wordt dan Lesley.

Gezellige spelletjes
Als het aan Grevelink ligt wordt het een dag "vol gezellige spelletjes" voor het hele gezin. Denk aan board voetbal en pannakooi maar ook springkussens voor de kleintjes.

Loterij en opa's nasi
Een aantal vaste elementen van het toernooi zoals de loterij met de gesigneerde shirtjes van prof voetballers en opa's nasi, verhuizen mee naar de familiedag. Het is de bedoeling dat de Familiedag in het tweede weekend na het voetbalseizoen plaatsvindt in Swifterbant. 

 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel