Toon van Dijk opnieuw lijsttrekker PVV

ALMERE
Toon van Dijk wordt opnieuw lijsttrekker van de PVV in Almere. Volgend jaar maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen en daar hoopt de partij voor de derde keer op rij de grootste partij van de stad te worden. 

Speerpunten van de PVV tijdens de komende periode worden het strijden tegen de Floriade en islamisering en inzetten voor fatsoenlijke zorg voor ouderen. De partij heeft nog geen verkiezingsprogramma gepubliceerd. 

Bij de verkiezingen van 2014 kreeg de PVV 9 zetels. De partij kwam niet in het college en verloor in 2015 een zetel aan René Eekhuis. Hij werd uit de fractie gezet na verduistering uit de partijkas en ging als Fractie Eekhuis verder.


reacties (13)

 • Almeerder

   

  Nou veel keuze heeft men ook niet echt, of wel? Wie zou het anders moeten doen? Eekhuis bleek een vrouwenmeppende fraudeur. Jansen is al voorzitter bij proviciale staten. Buitelaar is de buikspreekpop van van Dijk en de rest zie of hoor je nooit. Alleen Boutkan zou een goede voorzitter kunnen zijn maar dat zal het ego van van DIjk niet overleven. Ben benieuwd of Forum Voor Democratie gaat meedoen en met wie? Dat kon nog wel eens erg spannend worden voor de PVV dan want veel mensen die PVV te lomp vinden willen daar wel op stemmen

  reageer
 • FVD

   

  De FVD doet niet mee. Doen alleen mee in Amsterdam, dus de PVV zal een goede score moeten kunnen neerzetten. Die 10 zetels in de peilingen voor de FVD zullen voor een groot deel naar de PVV gaan in Almere is mijn verwachting.

 • Ed Molenaar

   

  Door floriade maakt deze partij kans op mijn stem, en iedere andere partij die tegen floriade is.

  reageer
 • Pander

   

  Dat moet u doen Ed! 9 zetels voor de PVV met mensen die niet in het college willen en enkel geld opstrijken. En een coalitie met 6 of meer partijen wat heel lastig is! Heel slim van u! Hulde!

 • Lexxie

   

  Waarom is deze man geen burgemeester maar wel zo een d66 er die amper stemmen krijgt

  reageer
 • Marc

   

  Omdat de overgrote meerderheid van de burgemeesters lid zijn van een partij en de PVV zo ondemocratisch in elkaar zit dat ze geen eens leden hebben. Omdat niet elk raadslid geschikt is om burgemeester te worden. Omdat burgemeesters moeten kunnen verbinden en niet standaard een minderheid in dit land en Almere wegzetten als criminelen en ongewensten. Enneh, de huidige burgemeester kreeg amper stemmen omdat er niet op hem gestemd kon worden. Hij is aangesteld door de raad, waar de PVV deel van uit maakt. Ze waren er dus gewoon bij en hebben hun mening kunnen geven.

 • Andrea

   

  Heel veel succes weer,je bent de beste man voor deze post

  reageer
 • .\/\/.

   

  Hij is anti floriade dus mijn stem heeft hij.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • .VV.

   

  Veel stemmen gelukkig, deze meneer heeft gelukkig veel invloed. Succes.

  reageer
 • Veel stemmen maar totaal geen invloed op het beleid, men staat aan de zijlijn. Zelfs de vierde man aan de zijlijn wordt ze niet gegund. Ze mogen warm lopen maar komen er nooit in het veld. Contracten worden hoogstwaarschijnlijk niet verlegd.

  reageer
 • Jan

   

  Het is niet mijn partij. Maar deze man is wel een genot om naar te kijken. Het zorgt voor wat meer levendige raadsvergaderingen.

  reageer
 • derekeningkomtvanzelfbijdeEUterecht

   

  Jullie zijn wederom ondemocratisch bezig door dit item te gebruiken om te gaan bashen, dit zet steeds meer kwaad bloed in dit land een land wat zichzelf democratisch noemt. Hopelijk gaat de PVV toekomstig op in de FVD. En ja er zit altijd schorum bij natuurlijk ook bij de PVV net als de PVDA en VVD etc, uiteindelijk in elke politieke partij. Schei uit met bashen en ga eens een keer in discussie.

  reageer
 • Kees

   

  Speerpunten? Ze bedoelen klaagpunten. Iets anders kunnen en doen ze niet

  reageer
 • stephan

   

  Iets aan de kaak stellen is prima maar niet als het de eigen gelederen betreft. Wilders en de zijne vallen maar wat graag in de slachtofferrol.

  reageer
 • Barbara

   

  Wilders is naar mijn idee louter een soort "aanwezigheid" om het totaal aan partijgepeupel in een zeker evenwicht te houden. De een spreekt de ander wat tegen en omgekeerd om beide geen beduchte tegenstander te hoeven zijn, of te hoeven ontmoeten die er werkelijk toe zou doen. Ben benieuwd hoe of de plaatselijke CDA en CU strakjes hun "zowaar helpe mijn God allemachtig" gaan overbrengen naar de uitvoering van beleid.

 • .\/\/.

   

  never change a winning team, haha.

  reageer
 • Frans de Beer

   

  Ik hoop dat mensen deze keer eerst goed nadenken voordat ze op deze partij stemmen.

  reageer
 • As

   

  Als of de andere partijen zo'n goede keuze zijn, daarbij bestaat er zoiets als keuze vrijheid dus waar ik op stem is mijn keuze en als dat een ander niet bevalt is dat jammer maar ik bemoei me ook niet met jou stemgedrag

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert