Elvis-dominee preekt op 12 november

ESPEL
Tijdens de kerkdienst op 12 november zal Elvis Presley geëerd worden door dominee Fred Omvlee, ook wel bekend als Elvis-dominee. De wereldberoemde zanger is veertig jaar geleden overleden. Volgens de predikant herkent iedereen wel iets in zijn succes en in zijn tegenslagen.

De kerkdienst in de protestantse kerk in Espel belooft een gezellige bijeenkomst te worden, want er worden videoclips afgespeeld en er wordt muziek van Elvis gedraaid. Volgens dominee Omvlee hield Elvis van gospels en heeft hij er ook veel gezongen.

Wat de dominee betreft, is een Elvis een 'moderne heilige'. "Hij is niet ideaal om na te leven, hoewel een beetje van zijn talent wil iedereen denk ik wel, maar je kan ook een les leren hoe je niet moet leven. Laat ik het zo zeggen; zorg voor echte vrienden, zorg voor een goede relatie en wordt niet verslaafd."

De speciale dienst gaat zondag om 16.00 uur van start. 

 

 

 

reacties (3)

 • Yvonne

   

  Ik vind een elvis diens geweldig hij had best veel cospel muziek en hij was gelovige man helaas ben ik nooit geweest staat op mijn lijst om eens te gaan maar lijkt mij juist geweldig .

  reageer
 • Andries

   

  De kern van dominee is duideliijk. Maar deze kan toch ook verkondigd worden met de hemelse Koning als middelpunt, nietwaar?

  reageer
 • Edwin

   

  Laat hij Jezus in het middelpunt zetten. Voor Elvis hebben de mensen geen dominee nodig. Vind je het gek dat de kerken leeg lopen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert