Koks Flevoziekenhuis strijden voor titel 'Beste zorgmenu'

ALMERE
Koks van het Flevoziekenhuis strijden mee om het 'Beste menu van de Zorg' te maken. Dinsdagavond maakten zij een maaltijd die beoordeeld is door topkok Sjaak Jobse. Hij heeft ook geproefd bij andere zorginstellingen. Donderdag wordt bekend of de koks van het Flevoziekenhuis in de finale komen.

De koks van de zorginstellingen moeten voor de wedstrijd een gezonde en smakelijke drie-gangenmaaltijd maken voor 4 euro. Het gerecht van het Flevoziekenhuis viel op door zijn multiculturele inslag. Het hoofdgerecht bestond uit een couscous salade en een bladerdeegje met gekruide kip gelardeerd met een humus van kikkererwten.

De finale vindt plaats op 16 november tijdens de Dag van de Gastvrijheid in het Beatrixgebouw in Utrecht. De wedstrijd het 'Menu van de Zorg' is op touw gezet door Distrivers, een bedrijf dat maaltijden voor instellingen op de markt brengt.
 

reacties (2)

 • Miemmie

   

  Over een paar maanden mag ik ook in het Flevo verblijven ivm de geboorte van m'n zoon 😊. Hoop dat het eten dan ook zo goed is 😋

  reageer
 • M.F.

   

  Aantal weken in Flevo gelegen. Naast prima zorg, inderdaad ook heerlijk gegeten! Ze maken er iedere dag iets bijzonders van. Dat het voor vier euro moet is eigenlijk wel heel erg!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert