Eekhuis bundelt krachten voor gemeenteraadsverkiezingen

ALMERE • Vr 3 november 2017 | 11:42 • Vrijdag 3 november 2017 | 11:42
René Eekhuis zal de komende gemeenteraadsverkiezingen verder gaan als lijsttrekker van nieuwe partij Respect Almere. Nu heeft hij zitting in de raad als Fractie Eekhuis, maar hij bundelt de krachten met politieke partij Respect Nederland.
 
Eekhuis was eerst raadslid voor de PVV. Hij werd in 2015 uit die fractie gezet omdat zonder medeweten van anderen 17.500 euro van de fractie naar zijn rekening was overgemaakt. Het raadslid beweert dat hij dat niet heeft gedaan. Later heeft hij het geld teruggeboekt. Eekhuis bleef vervolgens als eenmansfractie in de gemeenteraad.

“Het is tijd voor andere prioriteiten voor een beter Almere”, vindt René Eekhuis. “Wij willen in ieder geval lagere gemeentelijke belastingen en wij willen ook - nu het nog kan - de Floriade 2022 een halt toeroepen. De ca. 95 miljoen die dát kost geven wij graag aan andere prioriteiten uit, zoals bijvoorbeeld het onderhoud van onze stad”. 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel