Kledingzaak Mango sluit flagshipstore

ALMERE • Ma 4 december 2017 | 20:56 • Maandag 4 december 2017 | 20:56
Kledingzaak Mango in het stadshart van Almere heeft maandag de deuren gesloten. Een woordvoerder van verhuurder Unibail-Rodamco bevestigt het vertrek. Het is niet bekend waarom de winkelketen besloten heeft om Almere te verlaten.

De vestiging van Mango opende in maart 2015 haar deuren en in Nederland de grootste winkel van het kledingmerk. De zaak had een oppervlak van 800 vierkante meter en deed dienst als 'flagshipstore'. Naast dames- en kinderkleding werd er ook sport- en ondermode verkocht. Mango koos Almere destijds als locatie vanwege de moderne uitstraling van het centrum.

Dit weekeinde was de winkel nog gewoon open. Veel artikelen werden tegen sterke kortingen verkocht. Maandagavond was de winkel helemaal leeggeruimd.

Volgens Unibail-Rodamco is er al een nieuwe huurder voor het pand gevonden. De winkel wordt in het nieuwe jaar verbouwd. Welke winkel het wordt, maakt Unibail-Rodamco op een later tijdstip bekend.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel