Ali B. meest irritante BN-er in tv-reclame

ALMERE • Di 5 december 2017 | 7:59 • Dinsdag 5 december 2017 | 7:59
Almeerder Ali B. was volgens kijkers van het consumentenprogramma Radar van AVRO-TROS het afgelopen jaar de meest irritante BN-er in een tv-reclame.

Dood bespreekbaar maken
In de bewuste commercial van het Almeerse bedrijf Yarden vertelt Ali over de dood van zijn vader. De commercial is onderdeel van een campagne om de dood bespreekbaar te maken. Ali krijgt voor de reclame een Loden Leeuw. 

'Buik, billen, bonus'
De Loden Leeuw voor de irritantste reclame ging dit jaar naar Albert Heijn voor de commercial 'buik, billen, bonus'. Maar liefst de helft van de ruim 28.000 stemmers vond dat de irritantste reclame. De personal trainer uit het spotje riep mensen van tevoren al op om op hem te stemmen. "Ik ben een sportman,ik wil natuurlijk wel winnen", zei hij bij het in ontvangst nemen van het beeldje.

Stank
Zaterdag werd de Loden Radioleeuw al uitgereikt voor de vervelendste radioreclame. Die eer viel te beurt aan Geberit voor de reclame 'Stank hoeft niet te stinken'.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel