Vijf tips na Opsporing Verzocht over dood Esther Paul

BIDDINGHUIZEN • Wo 13 december 2017 | 16:30 • Woensdag 13 december 2017 | 16:30
Bij de politie zijn vijf tips binnengekomen na de uitzending van Opsporing Verzocht over de dood van de 43-jarige Esther Paul uit Almere.

De politie gaf in de uitzending nieuwe informatie vrij. De politie zegt er inmiddels vanuit te gaan dat de vrouw op 29 april 's avonds in een auto is meegenomen van chaletpark Rivièra Beach in Biddinghuizen. Esther Paul zat daar op dat moment ondergedoken, omdat ze zich bedreigd voelde. 
Volgens de politie is de vrouw vervolgens tussen zaterdagavond 22 uur en zondagmorgen 1 uur met geweld om het leven gebracht en in het Veluwemeer achtergelaten. 

Veroordeling wegens witwassen
Esther Paul werd eerder veroordeeld voor betrokkenheid bij witwassen. Zij heeft daarvoor vastgezeten, maar was sinds 2014 weer vrij. De politie onderzoekt of dat verleden een rol heeft gespeeld bij haar dood. Maar ook een ander conflict kan haar volgens de politie fataal zijn geworden.

 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel