Inbraakgolf in kapsalons

LELYSTAD • Ma 18 december 2017 | 15:37 • Maandag 18 december 2017 | 15:37
In de afgelopen weken is er bij drie Lelystadse kapsalons ingebroken. Het gaat onder meer om kapsalons aan de Sont en de Voorstraat. Dat meldt de politie.

Bij de inbraken zijn föhns, tondeuses en haarverzorgingsproducten gestolen. Ook is er geld buitgemaakt door de inbrekers. Volgens een medewerker van één van de kapsalons was de ravage na de inbraak groot. "Ze zijn via het achterraam binnengekomen en alles lag over de grond verspreid. Voor de eigenaar was het heel moeilijk". 

Een woordvoerder van de politie zegt dat er waarschijnlijk bij kapperszaken ingebroken wordt, omdat de spullen makkelijk te verkopen zijn. Daarnaast zijn de spullen ook kostbaar, vooral de haarverzorgingsproducten. 

Knippen en scheren
De politie heeft een aanbod voor de dieven: "Wij begrijpen dat ook het dievengilde er tijdens de feestdagen netjes bij wil lopen. Wij bieden ons als politie derhalve graag aan om hen te knippen en scheren". 


WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel