Inbraakgolf in kapsalons

LELYSTAD • Ma 18 december 2017 | 15:37 • Maandag 18 december 2017 | 15:37
In de afgelopen weken is er bij drie Lelystadse kapsalons ingebroken. Het gaat onder meer om kapsalons aan de Sont en de Voorstraat. Dat meldt de politie.

Bij de inbraken zijn föhns, tondeuses en haarverzorgingsproducten gestolen. Ook is er geld buitgemaakt door de inbrekers. Volgens een medewerker van één van de kapsalons was de ravage na de inbraak groot. "Ze zijn via het achterraam binnengekomen en alles lag over de grond verspreid. Voor de eigenaar was het heel moeilijk". 

Een woordvoerder van de politie zegt dat er waarschijnlijk bij kapperszaken ingebroken wordt, omdat de spullen makkelijk te verkopen zijn. Daarnaast zijn de spullen ook kostbaar, vooral de haarverzorgingsproducten. 

Knippen en scheren
De politie heeft een aanbod voor de dieven: "Wij begrijpen dat ook het dievengilde er tijdens de feestdagen netjes bij wil lopen. Wij bieden ons als politie derhalve graag aan om hen te knippen en scheren". 


WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel

reacties (2)

 • Mike

    Ma 18 december 2017 Maandag 18 december 2017

  Tja als je in deze stad meer dan 20 kapsalons hebt en bijna geen andere winkels is het niet verwonderlijk dat ze daar inbreken

  reageer
 • S. de Liefde

    Ma 18 december 2017 Maandag 18 december 2017

  Al zijn er 100 kapsalons in Lelyatad. Je blijf met je handen van andermans spullen af. Altijd. Punt. En nee, ik ben niet naïef, weet uit ervaring dat het dievengilde bestaat. En dat deze losers hoe en van wie dan ook willen jatten. Alleen vind ik het best triest dat het niet eens meer verwonderlijk wordt gevonden dat het gebeurt..

 • ronald

    Ma 18 december 2017 Maandag 18 december 2017

  Dan kunnen die inbrekers goed hun gang gaan in Lelystad ,want alleen in de gordiaan al, zitten er al 10 ,dat worden drukke avonden .

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert