Lorena (9) wint bijzondere schoolreis

ALMERE • Do 21 december 2017 | 17:40 • Donderdag 21 december 2017 | 17:40
De 9-jarige Lorena Soto-Escamilla is donderdag samen met haar klas flink verrast. Ze was opgegeven door haar klasgenootjes voor de Schoolreis van je Leven. Vijf leerlingen, Robin, Sophie, Alec, Julide en Jayano, hadden afzonderlijk van elkaar het meisje opgegeven hiervoor. 

Positieve afsluiting van het jaar
In oktober van dit jaar bleek Lorena een tumor in haar ruggengraat te hebben. Ze heeft meerdere operaties en behandelingen gehad. Vorige week kreeg het 9-jarige meisje goed nieuws: de tumor is weg. Ze moet nog wel bestraald worden en vervolgkuren ondergaan om te voorkomen dat het terugkomt. Haar klasgenoten wilden het jaar graag positief met elkaar afsluiten en Lorena een onvergetelijke middag bezorgen.

Verrassing
Donderdag werden de kinderen verrast met het feit dat ze de Schoolreis van hun Leven hebben gewonnen en bezochten zij het Wereldkerstcircus in Koninklijk Theater Carré. De klas werd met de bus meegenomen naar Amsterdam. Daar kregen de leerlingen een rondleiding voor het theater en een kijkje achter de schermen. De schoolreis is een initiatief van de ING.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel