Ongeluk veroorzaakt flinke file op de A6

ALMERE
Op de A6 stond dinsdagochtend tussen Almere-Haven en Almere-Stedenwijk een flinke file door een ongeluk. Het verkeer in de richting van Muiden stond vast over een lengte van 8 kilometer.

De linkerrijstrook was afgesloten en op het hoogtepunt bedroeg de vertraging meer dan een uur. 

Bij het ongeluk waren volgens de politie drie voertuigen betrokken. Er zijn geen gewonden gevallen. 

 

reacties (4)

 • Chad McFinney

   

  In de toekomst zelfrijdende auto's. Stuk veiliger en minder files.

  reageer
 • Sef

   

  Dus 3 auto's met blikschade (want geen gewonden) veroorzaken een uur vertraging. Rijd dan door naar een afslag o.i.d. en blijf niet als een idioot staan met je kapotte bumper.

  reageer
 • Henk

   

  Autos waren echt flink beschadigd! Doorrijden was geen optie.. Ongelukken zullen blijven gebeuren, beter zetten ze standaard de sleepdienst klaar bij de a6 en a1. De wrakken moeten gewoon zo snel mogelijk aan de kant. Snelwegen zijn in de spits eigenlijk best kwetsbaar door ongelukken...

 • Rob

   

  Als nu eens normaal wordt gereden! Er zijn zoveel gestoorden in het verkeer

  reageer
 • Nieuwsvolger A.

   

  Inderdaad. Als men genoeg afstand houdt en niet te sportief rijdt dan komen ongevallen veel minder voor! Snelwegen zijn trouwens erg veilige wegen; wegdek wordt goed onderhouden, wordt vaak verlicht, goed zicht. Er hoeft dus niet vaak sprake te zijn van aanrijdingen. (Behalve natuurlijk als een aanrijding te wijten is aan technisch defect van de auto of medische problemen van de bestuurder.) Als dit ongeluk is ontstaan door opdringerig/roekeloos rijgedrag, dan hoop ik dat de veroorzaker hiervan mijn bericht leest en zijn lering eruit neemt.

 • Jan

   

  Top aansluiten maar weer.

  reageer
 • Van Haven

   

  Ik sta altijd liever in de file dan de oorzaak van de file te zijn ...

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert