Online fitnesslessen voor ouderen

ALMERE
Ouderen die graag willen bewegen, maar geen mogelijkheid hebben om naar een sportschool te gaan, kunnen door middel van beeldbellen toch fitnessen. Een keer in de week organiseert Senior Live online fitnesslessen voor ouderen.

Via de computer laat een instructrice live zien welke oefeningen de ouderen moeten doen. Op deze manier werken ze aan hun evenwicht en conditie. Elke week hebben ze zo in ieder geval een halfuur beweging. 

Senior Live
Senior Live is een organisatie die ouderen helpt om langer met plezier thuis te wonen. Er wordt geholpen bij de nieuwste technologie, zodat mensen die niet makkelijk het huis uit kunnen, wel mee kunnen doen aan verschillende activiteiten.

reacties (8)

 • Wil

   

  Wat jammer van die zure reacties! Dit is een geweldig initiatief, met persoonlijke begeleiding. De instructrice begroet haar cliënten bij naam en helpt ze als de oefeningen niet goed uitgevoerd worden tegen omgerekend € 1,15 per week, hoezo geldklopperij. Natuurlijk kan je op YouTube gymnastiek doen maar dat gaat voor oudere mensen te snel en er is geen kontakt met de instructrice.

  reageer
 • Barbara

   

  Je kan via You Tube als je wilt gymmen, tai chi, yoga of in wat voor cursus je ook geinteresseerd bent, je dag en nacht gratis laten inspireren of begeleiden. Laat je als flinke behaarde even wegwijs maken door iemand i.p.v ergens in te stinken die onnodig graag aan je wil verdienen..

  reageer
 • Pauline Croese

   

  Wat een geweldig initiatief om oudere mensen samen te brengen door online fitness te doen. Een vriendelijke persoonlijke begroeting (dus je voelt je gezien, geen isolement) begeleiding en eventuele aanpassing voor ieder persoon. Niets geen afhankelijkheid van anderen en het weer. Meer zelfstandigheid voor de oudere medemens. Mijn moeder(Ineke Pessel) doet iedere week serieus mee en zal niet snel een dag overslaan! Het geeft dus ook nog een positieve verplichting. Fijn voor de oudere in Almere dat senior Live bestaat en ze doen nog veel meer zinvolle dingen! Zorg dat je erbij komt! vriendelijke groet, Pauline Croese(Pessel)

  reageer
 • Riki

   

  Op YouTube gratis filmpjes genoeg. Geldklopperij dit

  reageer
 • Opa 71 +++

   

  Al jaren elke morgen van 9.15 uur tot 9.30 uur een kwartier gratis sporten via Nederland 1... Zaterdag ochtend iets vroeger en zondag een vrije dag.. Kan ik lekker 1X per week uitslapen..

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Maria

   

  Een hele makkelijke manier om spieren te trainen. Ook heel geschikt als voorbereiding op een operatie. En met de techniek wordt je heel goed geholpen. Gewoon doen

  reageer
 • Doris

   

  Wat een leuk idee, zeg. Ik ga eens kijken of ik mijn Oma ook zover kan krijgen. Het zou heel goed voor haar zijn!

  reageer
 • Hannie

   

  Superleuk initiatief van Senior-Live!! Zeker voor de oudere die wat moeilijker ter been zijn, gewoon vanuit je eigen huis fitnessen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert