Bonjasky zet met nieuwe sportschool in op nieuwe generatie

ALMERE • Za 20 januari 2018 | 12:00 • Zaterdag 20 januari 2018 | 12:00
Burgemeester Franc Weerwind kreeg de eer om de nieuwe sportschool van kickbokslegende Remy Bonjasky te openen. "Ik wil graag de nieuwe generatie warm stoken om door te zetten en niet op te geven."

"Uiteindelijk heb ook ik de volgende generatie nodig.", legt Bonjasky uit. "Zij gaan ons straks helpen om de weg over te steken en de boodschappen te tillen. Waarom zou ik daar geen bijdrage aan leveren?"

Discipline bijbrengen
In 2010 begon Bonjasky met zijn eigen sportschool. Nu hij inmiddels definitief zijn laatste partij heeft geknokt heeft hij weer een hoop om naar uit te kijken. "Ik hoop dat er jongeren binnen komen die er in eerste instantie niks van bakken, maar na een maandje of drie volledig gedisciplineerd zijn."

De Almeerder won in zijn carrière drie keer de K-1 World Grand Prix. Hij won deze in 2003, 2004 en 2008. Vorig jaar stapte hij nog één maal de ring in. Hij verloor toen van Melvin Manhoef. 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel