Straat in Haven sinds Sinterklaas in het donker

ALMERE • Vr 2 februari 2018 | 15:51 • Vrijdag 2 februari 2018 | 15:51
Een deel van de Jaagmeent in Almere Haven zit al vanaf begin december zonder straatverlichting. Zo'n acht lantaarns doen het niet, en het is erg donker in de buurt. Bewoners voelen zich hierdoor onveilig.

Er is vanuit de wijk meerdere keren contact opgenomen met de gemeente en netbeheerder Liander. Uiteindelijk werd toegezegd dat de straatverlichting op 31 januari weer zou branden, maar dat is niet het geval. De bewoners weten niet wat er aan de hand is en wanneer de verlichting in hun straat gerepareerd zal zijn.

Liander heeft Omroep Flevoland laten weten dat de werkzaamheden ingewikkelder zijn dan aanvankelijk gedacht. Bovendien moet het bedrijf tijdelijk een elektrische kabel onderbreken, en daarvan moeten de bewoners van tevoren op de hoogte worden gesteld. Dat gebeurt de komende weken. De lantaarns zelf worden op 12 februari gerepareerd.  

Deel artikel

reacties (5)

 • AE

    Vr 2 februari 2018 Vrijdag 2 februari 2018

  Het is zeker waar ook bij mijn in de straat is de straat verlichting al maanden uit . Wat is er toch aan de hand in Almere , CRICES Almere nee toch 😜

  reageer
 • bewoner Jaagmeent

    Vr 2 februari 2018 Vrijdag 2 februari 2018

  Er moet een elektrische kabel onderbroken worden waarvan de bewoners eerst op de hoogte moeten worden gesteld. Dit gebeurt de komende weken. Maar de lantaarnpalen worden 12 februari gerepareerd. Gaat dit inhouden dat de lantaarnpalen wel gerepareerd worden maar de komende weken nog niet branden?

  reageer
 • Havenaar

    Vr 2 februari 2018 Vrijdag 2 februari 2018

  Man man man, 2 en een halve maand wachten voordat de straatverlichting is gerepareerd. Combinatie van slechte communicatie, feestdagen en (semi)-ambtenaren.

  reageer
 • Rene

    Vr 2 februari 2018 Vrijdag 2 februari 2018

  Het is ronduit lachwekkend hoe moeizaam dit allemaal verloopt. Er moet tijdelijk een elektrische kabel worden onderbroken en daarvan moeten bewoners van te voren op de hoogte worden gebracht... Jaaa,het is me wat. En maar promoten dat je aan inbraakpreventie moet doen. Maar in Almere is straatverlichting sowieso een probleem. Als er weer eens een lantaarnpaal wordt platgereden, duurt het vele maanden voor er een nieuwe staat. En intussen krijgen wij een bon als het achterlicht het niet doet...

  reageer
 • Lelystad...

    Vr 2 februari 2018 Vrijdag 2 februari 2018

  Pak je zaklamp. En dooooorrrrr.....

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert