'Liever zingen dan praten'

URK
Dat zegt Jelle Hakvoort over de Urker Zangers waar hij al 35 jaar lid van is. "Praten over het geloof vind ik lastig, terwijl erover zingen vind ik heerlijk."

Jelle Hakvoort is eigenaar en directeur van Braveheart Marine, een Urker bedrijf dat over de hele wereld zeebodems in kaart brengt.
"Mijn werk vraag heel veel maar de repetities en de optredens wil ik niet missen. Mijn werk plan ik als het kan daar om heen." Zingen is voor Jelle een passie geworden die niet meer weg te denken is uit zijn leven. 

Zaterdagavond vieren de Urker Zangers hun 50 jarig jubileum met een concert in de Urker Bethelkerk. Medewerking wordt verleend door het Ars Musica Orkest, organist Hendrik van Veen en pianist Jan Willem van Delft. Het concert begin om 19.30 uur.

reacties (5)

 • Stevie

   

  Wat Sjoerd al eerder als reactie gaf klopt. 'Daarom heet het geloven'. Je moet je kennissen ook niet overtuigen waarom hun geloof niet zou kloppen. En dat is ook de essentie. Zoveel godsdiensten als er zijn, niemand zou een ander zijn geloof ( of ongeloof) moeten opdringen. Respecteer wat iemand gelooft en de kracht die men er uit haalt. (En ik geloof niet trouwens).

  reageer
 • Sjoerd

   

  Daarom heet het ook geloven. Ik hoef niet overal antwoord op 😉

  reageer
 • Huibert

   

  ik heb zelf ook Urker kennissen maar ik merk dat als ik met ze in gesprek ga over het geloof dat ze dan moeite hebben om met argumenten te komen om hun overtuiging te onderbouwen, laatst had ik dus een discussie met een persoon over de ark van Noach, mijn vraag was hoe het mogelijk is dat alle dieren op de aarde, dit zijn er 1,25 miljoen (ontdekten). op één schip passen en hoe deze 40 dagen lang onderhouden zijn door 4/5 mensen. Dan krijg ik geen antwoord. Dit is trouwens niet kwetsend bedoeld.

  reageer
 • Svu

   

  Mooi stuk

  reageer
 • Bertus

   

  Prachtig

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert