Plan voor 42 huurappartementen in HanzePark

LELYSTAD
Volgend jaar moet in het Lelystadse HanzePark een appartementencomplex verrijzen met 42 huurwoningen. Het gebouw gaat 'Kopenhagen' heten.

De woningen komen op een braakliggend stuk tussen de Rigastraat, de Kopenhagenlaan en de Bruggestraat. Het gaat om appartementen in de vrije sector.

Projectontwikkelaar Readyforliving heeft inmiddels een omgevingsvergunning aangevraagd. In de wijk wordt ook een gebouw met 45 koopappartementen gebouwd.

reacties (8)

 • Freddy Grin

   

  Misschien moeten we een wolkenkrabber bouwen. Slaat ook nergens op. Zoveel ruimte en dan alles op elkaar bouwen. Kan dat nou niet anders? Beetje bomen planten. Het centrum is ongezellig door te weinig verticaal groen. Je hoort iedereen dat zeggen. Kwestie van ogen en oren openen i.p.v. eigen ideeën doordrammen. Luister naar de bevolking volksvertegenwoordigers!!!

  reageer
 • Von

   

  Bouwen ze ook nog eens iets voor alleenstaande met minder inkomen We zijn hier een aantal jaren geleden heen gelokt en als je leven niet zo loopt zoals je gehoopt had kan je op een kippenhok in de waterwijk gaan zitten Zo klaar met gemeente Lelystad

  reageer
 • KC

   

  De door jou genoemde wijken liggen wel erg ver vanaf het Hanzepark. Wat denk je wat het kost om deze leidingen door te trekken daar vaan Daan. Te kostbaar. Het zal wel elektra worden dat ook o.a. wordt gemaakt van gas, kolen, kernenergie, e.d.

  reageer
 • Huurder

   

  Wordt het percentage van 30% sociale huurwoningen weer los gelaten?

  reageer
 • Tuuk

   

  Je loopt beetje achter! Er zijn namelijk al woningen die niet op gas zijn aangesloten, maar op stadsverwarming! Delen waterwijk en de Landstrekenwijk is sowieso stadsverwarming!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Bart van der Kolk

   

  Zolang er geen fraai ontwerp met zeker een terugwininstallatie en zonnepanelen wordt is dit luchtfietserij van een zekere wethouder, die overigens al toestemming gegeven heeft, zegt de projectontwikkelaar...

  reageer
 • Ash

   

  Volgens mij moet nieuwbouw ook gasloos opgeleverd worden. Kan me vergissen. Laten we hopen dat het zo is.

  reageer
 • Klaas

   

  Zo mooi zijn als ze meteen deze toren gas loos opleveren.. meteen een pilot in lelystad hoe te verwarmen zonder gas

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert