Pet Centre Shop in dierenasiel failliet

ALMERE • Di 27 februari 2018 | 10:49 • Dinsdag 27 februari 2018 | 10:49

Dierenartsenpraktijk Pet Centre Shop (PCS) in Almere is failliet. Dat meldt de Gooi- en Eemlander. PCS heeft ook vestigingen in Hilversum en Huizen. Eigenaar is de oud-directeur van het dierenasiel in Almere, Tjeerd Veenstra. De praktijk in Almere bevindt zich in het asiel aan de Groene Kadeweg.

De curator zegt dat een doorstart van de praktijken "op dit moment de hoogste prioriteit heeft". Hij is er vrij zeker van dat de bedrijven een nieuwe eigenaar zullen vinden. Binnen twee weken heeft hij meer informatie over een eventuele doorstart. Over de oorzaak van het faillissement kan hij op dit moment niets zeggen. 

Praktijk blijft komende weken open


In de Almeerse praktijk worden de komende weken nog dieren behandeld. Zo ook de dieren die in het asiel leven. Er is namelijk een samenwerking tussen de praktijk van Veenstra en het asiel. Een definitieve sluiting van de praktijk gaat volgens de voorzitter van het bestuur niet voor problemen zorgen. "We zullen nooit zonder dierenarts zitten. Er zijn er genoeg externe praktijken in de buurt", zegt ze. 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel