Nieuwkomer: Respect Almere

ALMERE • Ma 12 maart 2018 | 10:11 • Maandag 12 maart 2018 | 10:11

Bij de komende verkiezingen doet er een groot aantal nieuwe partijen mee in de provincie. Eén van de nieuwkomers in Almere is de partij 'Respect Almere'. De lijsttrekker van deze partij is René Eekhuis. 

Eekhuis is niet onbesproken. Zo werd hij uit de Almeerse PVV gezet na vermeende fraude met partijgeld. Ook is Eekhuis een paar jaar geleden veroordeeld voor mishandeling van zijn toenmalige vrouw. Iets waar tegen hij in hoger beroep gegaan is en waarvan de zaak nog steeds loopt. 

"Het is natuurlijk erg vervelend dat deze voorvallen aan mij kleven maar ik heb er vertrouwen in dat mensen op onze partij stemmen omdat ze vertrouwen in ons hebben. Over iedereen vind je goede en minder goede verhalen als je gaat zoeken" aldus Eekhuis. 

De partij wil betere communicatie met de burgers, vooral bij zaken die gevoelig liggen. Denk daarbij aan de komst van een moskee en het bouwen van containerwoningen in de buurt. Respect Almere zet in op vier zetels, omdat er ruimte genoeg is op de rechter flank.


 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel