Lelystedeling voor rechter om seksvideo Patricia Paay

LELYSTAD

Een man uit Lelystad moet voor de rechter verschijnen voor betrokkenheid bij het verspreiden van een seksvideo van Patricia Paay. Dat maakte het Openbaar Ministerie dinsdag bekend. De man is medeverdachte in een zaak die Justitie tegen website GeenStijl heeft aangespannen.

De Lelystedeling werd in juli vorig jaar verhoord door de politie, omdat hij betrokken zou zijn geweest bij het verspreiden van de seksvideo van de zangeres en tv-persoonlijkheid. Hij is betrokken bij een social media account dat de beelden geplaatst heeft. Ook een man uit Beverwijk is in dit verband verhoord.

In de bewuste video was te zien hoe Patricia Paay plasseks had. Na de publicatie via GeenStijl werd het filmpje veelvuldig gedeeld op sociale media. Paay deed aangifte tegen GeenStijl. Het is nog niet bekend wat de verdachte uit Lelystad precies ten laste wordt gelegd en wanneer de rechtszaak wordt gehouden.

reacties (4)

 • Lenie

   

  Ja sla je er zelf bij bent moet je achteraf niet klagen

  reageer
 • Sylvia

   

  Vind ook eigen schuld.
  Als het niet een beroemd iemand was. Zou er ook niet zoveel ophef zijn.
  Dus vind geen straf.

  reageer
 • Pieter

   

  Wat een onzin. Als iemand beroemd is mag men zulke films en of foto verspreiden op het Internet zonder toestemming. En dan , eigen schuld?

 • Flevoburger

   

  Goed dat het ongeoorloofd digitaal verspreiden van dit soort beelden aangepakt wordt. Aan de andere kant... Kom op mevr Paay, de hele maatschappij maakt zich druk om jongeren te waarschuwen voor de gevaren van "intieme filmpjes" .

  reageer
 • Pieter

   

  Ik hoop dat ze een forse straf geven . Slaat nergens op om iemand z'n leven op deze manier kapot te maken .

  reageer
 • Pander

   

  Patricia Paay heeft dit zichzelf aangedaan. Ze ondergaat het en laat het filmen. Dan ben je behoorlijk verknipt.

 • Ze was er toch echt zelf bij

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert