Radio Emmeloord trekt internationale dj's aan

EMMELOORD • Di 24 april 2018 | 12:56 • Dinsdag 24 april 2018 | 12:56

Radio Emmeloord heeft drie Britse dj's 'aangetrokken'. De Britten zijn voortaan in de nacht te horen bij het radiostation dat uitzendt via de middengolf en internet. Ze maken dan een programma op hun eigen online kanaal en Radio Emmeloord zet deze uitzending dan door. Op die manier is er straks dag en nacht een dj te horen die muziek uit de jaren 60, 70 en 80 draait. 

De Britse dj's maken, net als alle radiomakers van Radio Emmeloord, puur op vrijwillige basis radio. Volgens Dick Offringa van Radio Emmeloord is er behoefte aan nacht-programmering: "We merken dat veel mensen het prettig vinden om via de middengolf naar ons te luisteren. We krijgen reacties uit heel Nederland op onze programma's. Van Dokkum tot Apeldoorn. Daarom willen we zoveel mogelijk uren gevuld hebben." Offringa hoopt binnenkort nog meer dj's te strikken voor de nachtelijke uurtjes.

Behalve de muziekprogramma's die dus bol staan van de 'gouwe ouwe-hits', maakt Radio Emmeloord ook lokale programma's. Zo zijn er politieke debatten te horen en zal het station binnenkort verslag doen van de Visserijdagen op Urk. 

 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel