Confrontatie tussen twee patatbakkers

DRONTEN • Vr 18 mei 2018 | 13:07 • Vrijdag 18 mei 2018 | 13:07

Twee patatbakkers uit Dronten hebben donderdag voor de Aldi in het dorp een conflict gehad. Het gaat om Frank van Flierenburg, die ook wel Frank Patat wordt genoemd, en Ria Dekker van patatzaak FrieteRia. 

Volgens Dekker heeft Van Flierenburg haar een kopstoot gegeven. Ze zegt nu met hoofd- en nekpijn in het ziekenhuis te liggen. Door de kopstoot zou ze op haar achterhoofd zijn gevallen, tegen een container aan. Van Flierenburg ontkent het verhaal en zegt dat Ria hem uitschold en dat hij vervolgens over haar heen struikelde toen hij wegliep. 

Conflict wordt onderzocht 


De politie bevestigt dat er een conflict tussen een man en vrouw uit Dronten is geweest voor de supermarkt. De woordvoerder kan nog niet zeggen wat er precies gebeurd is, omdat dat nog wordt onderzocht. 

''Het is allemaal overtrokken. Ik heb helemaal niks met haar. Ik struikelde en viel over haar heen. Ik keek nog hoe ze viel, maar er was niks aan de hand,'' aldus Van Flierenburg. 

Volgens Dekker klopt dit niet. ''Ik liep naar mijn auto en hij kwam van de andere kant en zei dat hij mij in elkaar wilde rammen. Vervolgens gaf hij een kopstoot en viel ik met mijn hoofd tegen een container.''

 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel