Almeerder Paul Donkers in Evita

ALMERE • Do 19 juli 2018 | 13:38 • Donderdag 19 juli 2018 | 13:38

De Almeerder Paul Donkers speelt vanaf september de hoofdrol van Juan Perón in de musical EVITA. Hij vervangt zanger/acteur Marijn Brouwers, die wegens gezondheidsredenen af moest zeggen.

Artistiek directeur Hans Cornelissen: "Het is ongelofelijk jammer dat Marijn er voorlopig niet bij kan zijn. Hij verheugde zich er enorm op om deze rol te spelen, maar fysieke tegenslag belet dat nu. Onlangs hebben wij daarom audities gehouden en naar aanleiding daarvan met volle overtuiging Paul Donkers gecast voor de rol van Juan Perón."

Donkers speelt momenteel nog in ON YOUR FEET de rol van platenbaas Phil en was daarvoor te zien in musicals als The Bodyguard, We Will Rock You, Titanic, Miss saigon, Drie Musketiers, Cats en Les Misérables.

Evita is vanaf oktober te zien in alle grote theaters van Nederland en zal op maandag 22 oktober in première gaan in Koninklijk Theater Carré.

Foto: Roy Beusker

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel