Duo opgepakt voor overval in Emmen

ALMERE • Do 9 augustus 2018 | 9:51 • Donderdag 9 augustus 2018 | 9:51

Een man en een vrouw uit Almere zijn opgepakt voor een overval van een drogisterij in Emmen. In december 2015 werd daar een Kruidvat overvallen waarbij honderden euro's buit werd gemaakt. 

De man van 26 liep de winkel in waarbij hij het personeel bedreigde met een mes. Vervolgens deed de overvaller een graai in de kassa. Het personeel van de winkel waarschuwde de politie. De camerabeelden van de overval zijn uitgezonden in het televisieprogramma Opsporing Verzocht. 

Naar aanleiding van de uitzending kwamen meerdere tips binnen die naar de Almeerder wezen. Het DNA dat bij de overval is aangetroffen bleek ook van deze overvaller te zijn. De man heeft inmiddels de overval bekend. 

De vrouw van 23 uit Almere is aangehouden omdat ze de man hielp met de overval. De vrouw heeft bekend dat ze de kleren en het mes die bij de overval zijn gebruikt heeft laten verdwijnen. Na het verhoor mocht de vrouw het politiebureau verlaten. De man zit nog vast. 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel