Kinderidolen te bewonderen tijdens Nickelodeon Familie Festival

ALMERE • Zo 26 augustus 2018 | 14:43 • Zondag 26 augustus 2018 | 14:43

De eerste editie van het Nickelodeon Familie Festival in Almere heeft zondag veel gezinnen getrokken. Artiesten als Ronnie Flex, Kraantje Pappie, Nielson, Famke Louise en Vinchenzo traden op, maar er waren meet and greets met bekende vloggers, artiesten en cartoonpersonages als Spongebob, Dora, Diego, Peppa Pig en Paw Patrol.

Vooral voor de meet and greets stonden lange rijen. Een jongetje ging samen met zijn moeder op de foto met Spongebob. "Ik kijk vaak Spongebob en vind al het gekke zo leuk aan hem", vertelde hij. Ook zijn moeder vond het een leuke dag. "Het is geen kinderachtig gedoe, dus dat is er zo leuk aan!"

Het festival was op dezelfde plek als het festival ZAND. In de nacht van zaterdag op zondag zijn alle spandoeken en andere uitingen van dat festival weggehaald en vervangen voor die van het festival van zondag. Zo maken beide festivals gebruik van dezelfde faciliteiten. Na afloop gaan de organisaties evalueren of de samenwerking voor herhaling vatbaar is.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel