Boer Wim krijgt meeste brieven

NOORDOOSTPOLDER • Zo 16 september 2018 | 21:46 • Zondag 16 september 2018 | 21:46

Boer Wim uit Noordoostpolder heeft uit handen van presentatrice Yvonne Jaspers van Boer zoekt Vrouw 333 brieven ontvangen. De boer die meedoet aan het televisieprogramma van KRO-NCRV haalde het hoogste aantal brieven op.

Wim is 28 jaar en heeft een akkerbouwbedrijf. Daar verbouwt hij onder meer aardappelen. Wim zoekt 'een nuchtere vrouw met een vrolijke uitstraling'. Zij mag niet ouder zijn 35 jaar, want dat vindt hij 'oud'. De komende weken wordt duidelijk of Wim zijn grote liefde heeft gevonden.

Een recordaantal van 635 boeren had zich aangemeld voor het tiende seizoen van Boer zoekt Vrouw. Het programma volgt vijf boeren.

Wim is niet de eerste boer uit Flevoland die meedeed aan 'Boer zoekt Vrouw'. In 2009 deed boer Auke uit Zeewolde mee aan het programma. Hij kreeg toen twaalf brieven. Het programma bracht hem destijds niet de liefde die hij zocht. Een jaar na de uitzendingen was hij nog altijd op zoek naar een vrouw.

Foto: KRO-NCRV

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel