Bijzondere expositie in Corrosia

ALMERE • Zo 14 oktober 2018 | 13:28 • Zondag 14 oktober 2018 | 13:28

Corrosia Theater, Expo & Film toont de komende weken weer werk van net afgestudeerde beeldend kunstenaars onder de noemer TEAM FRANC - Graduation Show 2018. De werken zijn, net als de afgelopen vier jaar, geselecteerd door Almeerders. Burgemeester Franc Weerwind gaf zaterdag het startsein voor de expositie.

Dit jaar waren Astrid, Cyrina, Hong, Ingrid, Marjan, Sandra S., Sandra K. en Thomas uitverkoren om de werken te selecteren. Ze gingen daarvoor met curator Fleurie Kloostra langs de eindexamenexposities op de Academie Minerva in Groningen, de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam, de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag.

De expositie in Corrosia is gratis toegankelijk. Elke zaterdag zijn er rondleidingen langs de werken van Alexander van Bakel, Yusuf Deniz, Alessa Joseph, Judith Roux, Joana Schneider, Jakub Valtar, Yvette Wehkamp en Maya van Wingerden.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel