Camping Waterhout sluit definitief het hek aan het Weerwater

ALMERE • Zo 14 oktober 2018 | 14:59 • Zondag 14 oktober 2018 | 14:59

Camping Waterhout sloot zondag definitief de deuren aan het Weerwater in Almere Stad. In de loop van de middag vertrokken de laatste campinggasten en deed eigenaresse Tineke Fokkens het hek voor de allerlaatste keer op slot.

De camping maakt plaats voor de komst van de Floriade. Fokkens bekijkt het gedwongen vertrek met gemengde gevoelens. "We gaan naar een mooie nieuwe locatie maar we hebben hier aan het Weerwater 20 jaar lang hard gewerkt. Dan gaat het afscheid je niet in de koude kleren zitten", aldus Fokkens.

De vaste campinggasten zijn al vertrokken. Op de laatste dag staan er alleen nog gasten die er voor het eerst zijn. "Jammer zeg dat het weggaat. Het ziet er juist zo mooi uit met die dikke oude bomen", zegt één van de gasten. "Misschien komen we volgend jaar kijken op de nieuwe locatie."

Camping Waterhout vertrekt naar het Schateiland bij de Noorderplassen. De bouw is daar in volle gang. De verwachting is dat de nieuwe camping komend voorjaar kan openen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel