Uitverkoren fotografen schieten plaatjes bij bouwlocatie langs A6

ALMERE • Do 22 november 2018 | 19:56 • Donderdag 22 november 2018 | 19:56

Een buitenkansje vonden ze het. Een aantal amateurfotografen mocht op de bouwlocatie van het nieuwe viaduct 't Oor bij Almere kijken. En daar was grote belangstelling voor.

Ter hoogte van afrit 4 van de A6 wordt het nieuwe viaduct 't Oor gebouwd, met 80 meter straks het breedste viaduct van Flevoland. Rijkswaterstaat bedacht samen met de aannemer een foto-excursie. Ruim 150 amateurfotografen meldden zich aan, terwijl er slechts ruimte was voor 30.

Buitenkansje
Het zijn vooral amateurfotografen uit de omgeving van Almere die op dit project afkomen. "Ik rij hier elke dag langs, de stad is volop in beweging. Ik vind het interessant om dit nu eens van dichtbij te zien". Ook het feit dat de bouwplaats normaal gesproken verboden gebied is trekt de fotografen aan: "Dit was een buitenkansje, dit kon ik niet laten schieten".

Via het viaduct rijdt strakst het verkeer vanuit Almere Haven de A6 op- en af naar Amsterdam. Volgend voorjaar moet het viaduct klaar zijn.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel