Winkelpoes Britney verhuist naar Friesland

LELYSTAD • Di 4 december 2018 | 23:49 • Dinsdag 4 december 2018 | 23:49

Slecht nieuws voor alle klanten van de Jumbo en de Aldi in de Jol in Lelystad. Poes Britney, die altijd voor de winkel ligt, gaat verhuizen. Haar baasje Claudia de Rooij verhuist naar familie in Heerenveen en Britney gaat mee.

Britney is een bekende verschijning. Ze ligt dagelijks voor de winkel en vindt het leuk om aangehaald te worden door de klanten. "Mensen denken wel eens dat Britney een zwerfkat is omdat ze altijd bij de supermarkt voor de deur zit, maar dat is niet zo. Ze woont bij mij om de hoek en ze komt echt niks te kort."

Ze heeft zelfs haar eigen Facebook fanpagina. Daar heeft Claudia ook geschreven dat ze gaat verhuizen. "Daar heb ik heel veel reacties op gehad. Ook zeker kindjes vinden het heel jammer, die vonden het leuk met haar te spelen".

Halverwege december krijgt De Rooij de sleutel van haar nieuwe onderkomen in Friesland. "Ik weet alleen nog niet wanneer ik verhuis."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel