Ondernemers en verenigingen gezocht voor Tulpenroute

FLEVOLAND • Do 24 januari 2019 | 23:01 • Donderdag 24 januari 2019 | 23:01

De organisatie van Tulpenroute Flevoland is op zoek naar ondernemers en verenigingen die een activiteit willen organiseren tijdens het bloemenevenement. Voor geïnteresseerden werd donderdagavond een informatieavond gehouden om meer uitleg te geven over de tulpenroute in Dronten, Zeewolde en Lelystad.

Voorzitter Herman Vermeer van Tulpenroute Flevoland wil dat de bezoekers van de route meer zien en ervaren dan alleen de bloemen. Zo moet het ook mogelijk zijn om een koeienstal te bezoeken of om te lunchen tussen de fruitbomen.

Volgens Vermeer bezochten meer dan 50.000 bezoekers de vorige editie van de tulpenroute. Het idee is om het buitengebied van Oostelijk- en Zuidelijk Flevoland beter op de kaart te zetten.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel

reacties (2)

 • de vries

    Vr 25 januari Vrijdag 25 januari

  Misschien moeten ze even vragen aan de oud wethouder van de NOP die een illegale horeca zaak in het buitengebied gestart is. Waar de tulpenroute start en finished, zodat in een paar weken (illegaal) een jaarinkomen gegenereerd wordt dat volledig van de reguliere horeca ondernemers afgesnoept wordt. Wellicht is er een boer in Z-O flevoland te vinden die dat ook wel wil.....

  reageer
 • de vries

    Vr 25 januari Vrijdag 25 januari

  Hallo Henk, er zijn ook HEEL veel ondernemers in de polder die vrijwilligerswerk doen of goede doelen steunen. Die moeten zich toch ook aan de wet houden? Waarom deze meneer dan niet?

 • Henk

    Vr 25 januari Vrijdag 25 januari

  Die oud wethouder heeft ook heel veel pro deo werk gedaan voor de tulpenroute zoals die nu is in de Noordoostpolder en nufoor Flevoland gecopieerd word. Het zijn altijd dezelfde azijnzeikers die zelf niets ondernemen maar wel overal kritiek op hebben. Koop een goede spiegel en kijk jezelf eens kritisch aan

 • lelystedeling

    Vr 25 januari Vrijdag 25 januari

  Vorig jaar in het kader van 100 jaar Zuiderzeewet een prachtige expo en veel bezoekers op het perceel Hoekwantweg ( De Kandelaar).
  Verdient navolging

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert