Overvaller tankstation dreigde met groot mes

LELYSTAD • Do 7 februari 2019 | 16:19 • Donderdag 7 februari 2019 | 16:19

De overvaller die 8 januari een tankstation aan de Schroefstraat in Lelystad overviel, bedreigde de cassière met een groot mes. Dat blijkt uit beelden die de politie heeft vrijgegeven in het opsporingsprogramma Bureau Flevoland.

De man bedreigde om 19.45 uur de aanwezige medewerker en wist te ontkomen met geld en sigaretten. Hij had een groot mes in zijn linkerhand en een tas in zijn rechterhand. Hij bedreigt de medewerkster met het mes en eist het geld. De caissière opent de kassalade en de overvaller pakt het geld eruit terwijl hij over de balie leunt. Hij stopt het geld in zijn tas en loopt om de balie heen richting de sigaretten, die achter de cassière opgesteld staan. Nog steeds onder bedreiging van dat mes stopt de vrouw de pakjes sigaretten in de tas, waar hij eerder het geld in stopte. Als hij daarmee klaar is, rent hij direct de shop van tankstation weer uit.

De verdachte rende nadat hij de pakjes sigaretten in zijn tas had gestopt snel de shop uit en vluchtte weg in de richting van de Sportparkweg. De politie stuurde via Burgernet een signalement rond van de dader, maar die werd niet meer gevonden.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel