Nieuwe directeur voor cultuurbedrijf NOP

EMMELOORD • Do 14 februari 2019 | 15:34 • Donderdag 14 februari 2019 | 15:34

Marcel Jansen wordt de nieuwe directeur van Cultuurbedrijf Noordoostpolder in Emmeloord. Hij volgt per 1 april interim-directeur Hennie Bogaards op. Zij heeft sinds januari tijdelijk de leiding na het vertrek van Peter de Haan.

Cultuurbedrijf Noordoostpolder is een stichting voor het Muzisch Centrum, Theater ’t Voorhuys, Museum Schokland en Kunstuitleen Emmeloord.

''Ik hoop met mijn ervaring en creativiteit een goede bijdrage te leveren aan de gewenste hechtere interne samenwerking van de vier onderdelen met als doel de positie en continuïteit van hét Cultuurbedrijf van de Noordoostpolder te versterken,” aldus Marcel Jansen.

Jansen werkt sinds 2008 als directeur-bestuurder in de culturele sector. Eerst bij de Zeister Muziekschool en momenteel bij Platform C in Amstelveen. Hij studeerde muziekwetenschap en kunstmanagement. Hij is zelf ook muzikaal actief. Hij speelt verschillende instrumenten en heeft jarenlang gezongen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel