Tientallen Almeerders sliepen op straat voor gratis donuts

ALMERE • Wo 27 februari 2019 | 23:01 • Woensdag 27 februari 2019 | 23:01

Tientallen Almeerders sliepen in de nacht van woensdag op donderdag in de Stationsstraat in het stadscentrum, in de hoop op een jaar gratis donuts.

De fanatiekelingen zaten en lagen voor de deur van een nieuwe vestiging van Dunkin' Donuts. Die winkel zou donderdagochtend om 7.00 uur worden geopend. De eerste honderd betalende klanten krijgen het komend jaar elke week een doos met zes gratis donuts.

De opening van de winkel verliep niet vlekkeloos. De donuts waren om 7.00 uur nog niet klaar waardoor de deuren een half uur later dan gepland open gingen. Daarnaast kampte de zaak met een pinstoring.

Om 12.00 uur wordt in hetzelfde pand ook een nieuwe ijswinkel geopend. Baskin-Robbins, van dezelfde moedermaatschappij als de donutketen, viert dit met een soortgelijke actie. De eerste honderd klanten krijgen elke week een voucher van 10 euro om te besteden in de winkel aan ijs, koffie, crêpes, churros of wafels.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel