Villawijk tussen twee golfbanen

DRONTEN • Ma 4 maart 2019 | 6:20 • Maandag 4 maart 2019 | 6:20

Tussen de twee golfbanen Golfresidentie en Openbare Golfbaan in Dronten komt een villawijk. Het gaat om 80 tot 100 woningen vanaf 419.000 euro die worden gebouwd in de jaren dertig stijl. Het project is een initiatief van Dop Makelaars uit Lelystad.

De projectontwikkelaar was na het volbouwen van het Golfresort in Lelystad op zoek naar grond in de regio voor vrijstaande huizen op ruime kavels, van 600 tot 800 vierkante meter.

Opvallend initiatief
Het initiatief is opvallend omdat de vorige projectontwikkelaar op de bewuste locatie tien jaar lang niets van de grond kreeg. De bouw van de eerste tien woningen moet deze maand nog beginnen. Projectontwikkelaar/makelaar Benjamin Dop gaat ervan uit dat er dit jaar 30 tot 40 huizen gebouwd zullen worden. Hij zegt goede afspraken te hebben met bouwer en dat de materialen voorradig zijn.

Scherpe grondprijzen
"Dit project wordt door iedereen gedragen,'' zegt Dop. "Er is geen oppositie, iedereen is enthousiast.'' De locatie, de kavels en de mogelijkheden om de woning naar eigen smaak in te delen worden als pluspunten genoemd. Potentiële kopers kunnen hun toekomstige woning in Lelystad in de vierde fase van het Golfresort in het echt zien. Dop benadrukt dat de geïnteresseerden overal vandaan komen en aangetrokken worden door de scherpe grondprijzen. "Tegen een aantrekkelijke prijs kunnen mensen hier hun droomhuis bouwen."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel