Kat gedumpt bij supermarkt

ZEEWOLDE • Di 5 maart 2019 | 9:53 • Dinsdag 5 maart 2019 | 9:53

Bij de Coop Supermarkt in Zeewolde is dinsdagmorgen een kat gedumpt. Het dier zat in een plastic reismand die om de hoek van de winkel was gezet. Op de mand zat een briefje met de mededeling dat het dier meegenomen mocht worden. Bovenop de mand stond een verpakking kattenvoer.

Personeel van de Coop is verbaasd en verontwaardigd over de dumping. Een medewerker noemt het 'wel heel makkelijk' dat iemand zich op deze manier van een huisdier ontdoet. De dierenambulance is gebeld en heeft het beestje opgehaald. Volgens personeel van de dierenambulance maakt de kat het goed en zit hij inmiddels in het asiel in Harderwijk.

Het nieuws van het katje zorgde voor drukte in de supermarkt dinsdagochtend. Veel mensen kwamen even naar de winkel om te kijken bij de kat of belden met vragen. Volgens een medewerker van de supermarkt zag het katje er goed uit. Hij zag alleen een klein wondje op de neus.

Bij de supermarkt hangen camera's, maar omdat de kat om de hoek van de winkel was gezet, is de dumping niet op videobeelden te zien.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel