Zoektocht naar Urker die op Ismaili Alaoui stemde

FLEVOLAND • Ma 25 maart 2019 | 14:31 • Maandag 25 maart 2019 | 14:31

Lelystedeling Hicham Ismaili Alaoui is op zoek naar de Urker die op hem stemde bij de afgelopen Provinciale Statenverkiezingen. Alaoui is verkozen tot Statenlid voor GroenLinks.

De Lelystedeling wil graag met de Urker in contact komen en roept daarom via sociale media op om zich te melden. Als de stemmer bekend is, komt Alaoui graag langs om een kopje thee te drinken. "Of we gaan samen koken. Een goede maaltijd brengt vaak een gesprek op gang", aldus Alaoui. "Zoals tajine van heerlijke Urker vis."

Dat Alaoui goed kan koken, bleek onlangs ook toen verslaggever Gerard van Ommen op bezoek kwam. Toen maakte de Lelystedeling een vegetarische maaltijd met de tajine.

Bij welke Urker Alaloui misschien langs gaat om te koken, is nog niet duidelijk. Volgens het nieuwe Statenlid krijgt hij al veel reacties binnen via sociale media, maar is de Urker stemmer helaas nog niet gevonden.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel