Onderzoek Rijksrecherche naar incident in Saturnusstraat

EMMELOORD • Ma 8 april 2019 | 11:37 • Maandag 8 april 2019 | 11:37

De Rijksrecherche doet onderzoek naar de doodsoorzaak van een man uit Emmeloord. De 38-jarige man werd vorige week donderdag gewond naar het ziekenhuis gebracht. Dat gebeurde nadat de politie en ambulance 's middags naar zijn woning aan de Saturnusstraat waren gestuurd, omdat daar iets aan de hand zou zijn.

De man is zaterdag in het ziekenhuis overleden. Zijn lichaam is voor onderzoek in beslag genomen en voor sectie naar het NFI gebracht. Volgens familieleden is de man in het ziekenhuis hersendood verklaard. In overleg met artsen is daarom de behandeling gestaakt.

De familie zegt dat de politie de woning donderdag is binnengevallen. Het Openbaar Ministerie kan dit niet bevestigen. Een woordvoerder benadrukt dat er op dit moment vooral veel vragen over het incident zijn. Vast staat volgens haar dat het slachtoffer nog leefde toen hij naar het ziekenhuis werd gebracht en dat niet werd verwacht dat hij zou overlijden.

Uitsluitsel doodsoorzaak
De Rijksrecherche gaat de komende tijd het handelen van de politie onderzoeken en ook spreken met andere betrokkenen. Uiteindelijk zal een officier van justitie bepalen of iemand iets te verwijten valt.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel