Droog op je kleedje in overdekt Lelycentre

LELYSTAD • Za 27 april 2019 | 11:08 • Zaterdag 27 april 2019 | 11:08

Met de regen in aantocht hebben verschillende Lelystedelingen vanochtend al heel vroeg een plekje voor de vrijmarkt gezocht in het overdekte Lelycentre. Even na 6.00 uur legden zij hun kleedjes uit met koopwaar.

Ook een enkele winkelier deed mee aan de uitverkoop, maar in de meeste gevallen kwamen de spullen van zolder of uit de berging. Zoals van een gezin dat binnenkort gaat verhuizen en de aangeboden waar niet naar het nieuwe huis wil meenemen. Alles wat overblijft gaat alsnog naar de kringloopwinkel.

Een paar jongens willen vooral geld ophalen om nieuwe dingen te kunnen kopen: "Jongensdingen vooral." Als meeste dierbare voorwerp doet een als koning verklede jongen afstand van zijn dinosaurus. En al kost het hem een beetje moeite, het plastic beest kan wel weg "omdat ik er al een tijd niet meer mee speel".

Het vele aangeboden speelgoed kwam een oma goed van pas. Zij had voor 7.00 uur al een grote knuffelaap voor haar kleinzoon gekocht.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel