Polikliniek Dronten viert doorstart

DRONTEN • Zo 12 mei 2019 | 15:51 • Zondag 12 mei 2019 | 15:51

Met het doorknippen van een lint mocht de 80-jarige vrijwilliger Nettie Kossen zaterdagochtend het startsein geven voor de doorstart van de polikliniek in Dronten. De poli bestaat tien jaar en dat is gevierd met een open dag.

Directeur Wim Peeters benadrukt: "Dit is niet alleen een open dag, maar ook de opening van polikliniek St Jansdal". De poli in Dronten wordt namelijk voortgezet door het St Jansdal ziekenhuis in Harderwijk en de huisartsen in Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen.

Tijdens de open dag kwamen veel ouders met kinderen langs. Die konden onder meer schminken, tandarts spelen, een ijsje eten of een 'gebroken' ledemaat laten gipsen. Kinderen die zich zorgen maakten over hun pop of knuffel, konden naar de poppendokter.

Ook échte dokters
Uiteraard waren ook échte dokters en specialisten aanwezig. Bij de KNO-arts zat een meisje van een jaar of vier. Geen spoortje van angst. "Ze heeft wel problemen gehad met haar oren", volgens haar moeder.

Een mevrouw die bij de orthopedie-poli uitleg krijgt over de werking van protheses is positief. "Het is prima geregeld allemaal", zegt ze.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel