Man die Almeerder doodschoot nog voortvluchtig

ALMERE • Di 21 mei 2019 | 14:26 • Dinsdag 21 mei 2019 | 14:26

De politie denkt te weten wie afgelopen weekend in een Amsterdamse parkeergarage een 25-jarige Almeerder doodschoot. De man is nog voortvluchtig. De politie roept de verdachte op om zich te melden. Doet hij dat niet binnen een dag, dan zullen zijn naam en andere identiteitsgegevens bekend worden gemaakt.

Volgens de politie zijn sinds zaterdag op meerdere locaties invallen gedaan, maar kon de verdachte nog niet worden opgepakt.

Het 25-jarige slachtoffer werd zaterdagmorgen rond 4:20 uur beschoten. Hij raakte zwaargewond en overleed later in het ziekenhuis. Volgens een getuige was voorafgaand aan het schieten sprake van een ruzie tussen meerdere mensen. Waar de ruzie over ging, is niet bekend.

Andere verdachten nog in cel
Direct na de schietpartij in de nacht van vrijdag op zaterdag hield de politie al drie mannen een vrouw aan. Uit onderzoek is gebleken dat zij niet de dodelijke schoten hebben gelost. De drie Amsterdammers van 24, 21 en 20 jaar en een 22-jarige vrouw uit Diemen zitten wel nog steeds allemaal vast.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel