El Bachiri-Ouamar uitgeroepen tot Zakenvrouw 2019

FLEVOLAND • Do 20 juni 2019 | 22:30 • Donderdag 20 juni 2019 | 22:30

Nasima el Bachiri-Ouamar is donderdagavond uitgeroepen tot Flevolandse Zakenvrouw 2019. Ze is al 19 jaar de eigenaresse van het schoonmaakbedrijf Bflex Cleaning in Almere.

Zij heeft de verantwoordelijkheid voor ongeveer 100 werknemers. Het schoonmaakbedrijf richt zich voornamelijk op mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en 50 plussers. Volgens het juryrapport geeft El Bachiri-Ouamar mensen kansen die ergens anders niet zo snel een kans krijgen.

El Bachiri-Ouamar is zelf begonnen als schoonmaakster en heeft zich opgewerkt naar de top. "Met een emmertje in de achterbak, tot waar we nu zijn", zegt ze. El Bachiri-Ouamar is kind van immigranten. Ze zag dat haar vader keihard werkte en daar in Nederland geen waardering voor kreeg. Als kind nam ze een besluit: "Later word ik ondernemer en dan ga ik het anders doen."

Negen vrouwen
De prijs wordt jaarlijks uitgereikt door het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen. In totaal werden negen vrouwen in drie categorieën genomineerd. Tijdens de finale in het Lelystadse Aviodrome kregen zij donderdagavond elk 2 minuten om de jury en het publiek te overtuigen van hun kwaliteiten.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel