Auto hangt uit tweede verdieping garage

ALMERE • Do 15 augustus 2019 | 11:05 • Donderdag 15 augustus 2019 | 11:05

Een auto is donderdagochtend door de buitengevel van de Regisseurgarage in Almere gereden. Dat gebeurde op de tweede verdieping. Het voertuig kwam hierdoor met de voorwielen buiten de garage te hangen.

De brandweer heeft een aantal gevelplaten van het gebouw verwijderd. Daarna is de auto met een lier naar binnen getrokken. Volgens de brandweer zat er niemand klem in de auto. Voor zover bekend zijn er geen gewonden. Hoe het heeft kunnen gebeuren is nog niet duidelijk.

De gemeente Almere heeft in de garage rond de plek van het ongeval een aantal parkeerplekken met hekken afgezet. Een aannemer gaat binnenkort nieuwe gevelplaten aanbrengen. Op Regisseurstraat zijn geen nadere maatregelen genomen.

De gemeente ziet geen aanleiding voor aanpassingen aan de garage. Volgens een woordvoerder is iets dergelijks nooit eerder gebeurd. Bij elke parkeerplaats ligt volgens haar bovendien nog een betonnen rand van zo'm 20 centimeter die moet voorkomen dat auto's te ver doorrijden.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel