Nieuwe horeca bij station

LELYSTAD • Za 31 augustus 2019 | 20:43 • Zaterdag 31 augustus 2019 | 20:43

Op het Dukaatplein tegenover het station in Lelystad komen voor het einde van het jaar twee nieuwe horecazaken. Het gaat om Snackbistro en Yami-Yami. Zij trekken in het pand waarin eerder de Rabobank was gevestigd.

Eigenaar Bouwinvest is op dit moment bezig om het voormalige bankfiliaal te splitsen in twee panden van elk 150 vierkante meter. Dit kost nog enige tijd, omdat water en elektriciteit opnieuw moeten worden aangelegd. Daarna kan met de inrichting worden begonnen.

In het hoekpand tegenover het station komt Snackbistro, een combinatie van een snackbar, bistro en lunchroom. Daarnaast komt een wok- en sushirestaurant van Yami-Yami. Beide zaken hebben al filialen in Almere.

Bouwinvest is ook de eigenaar van het pand waarin tot begin dit jaar The Sting was gevestigd. Het modebedrijf vertrok uit Lelystad vanwege de tegenvallende omzet. Volgens een woordvoerder van het vastgoedbedrijf wordt met diverse geïnteresseerde partijen gepraat over verhuur van het markante winkelpand, maar is daar verder op dit moment niets over te melden.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel