Uitfestival valt in het water

ALMERE • Zo 29 september 2019 | 15:17 • Zondag 29 september 2019 | 15:17

De eerste editie van het Uitfestival in het centrum van Almere is zondag in het water gevallen door het slechte weer. Het festival dat het culturele jaar in Almere aftrapt, heeft aan aanbod van artiesten, kunstenaars en muzikanten niet te klagen maar met het aantal bezoekers zat het dit jaar niet mee.

"Het weer is niet al te best en vanmiddag wordt het heel slecht. We hebben daarom een aantal maatregelen genomen. We hebben wat meer dingen in stevige tenten gezet", vertelt Marco Lipsius van de organisatie van het Uitfestival.

De zogeheten 'Labyrinth of de Senses' tent is volgens Lipsius de hele dag dicht gebleven en wordt eerder afgebroken vanwege de verwachte harde wind. Verder is we het podiumprogramma ingekort. Een aantal optredens stopt al om 16:00 uur in plaats van 17:00 uur.

Toch blijft Lipsius positief over het Uitfestival. "Als het lekker weer was geweest was het nu een gekkenhuis hier. Ik weet zeker dat dit festival de komende jaren succesvol gaat zijn."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel